Om dette arrangement

Tid
14:45 - 17:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Københavns Lufthavn
Lufthavnsboulevarden 6
2770 Kastrup
Arrangører
Målgruppe
Alle
Arrangement

Københavns Lufthavn rundvisning og oplæg om lufthavnens lokale engagement og indsatser for minimering af støj

26.04.24
Kom med bag kulisserne i lufthavnen og hør om, hvordan lufthavnen arbejder med lokalt engagement og støjreducering

Kom på guidet rundvisning på lufthavnens forplads og landingsbaner, og mød lufthavnens støjeksperter der vil fortælle og forklare, hvad lufthavnen gør for at mindske støjen.

Støj fra fly og godt naboskab

Københavns Lufthavn er en stor del af Amager og Tårnby, og lufthavnen genererer ifølge en ny analyse fra 2023 flere end 19.000 jobs i selve lufthavnen. Men godt naboskab er ifølge lufthavnen mere end skatteindtægter og arbejdspladser. Lufthavnen vil gerne gøre en positiv forskel for borgere og foreninger på Amager og i Tårnby. Derfor inviteres du med til at give dit besyv med og høre om lufthavnens lokale indsatser.

Selvom udviklingen er i positiv retning, og moderne fly larmer mindre og mindre, arbejder lufthavnen aktivt på at minimere støjniveauet i og omkring lufthavnen med en række tiltag.

Program for dagen

14:45-15:00 ankomst og indskrivning
15:00-16:00: Guidet tur i busser på airside
16:00-17:00: Oplæg om lufthavnens lokale engagement og indsatser for minimering af støj

Bemærk der onsdag 24/4 er guidet rundvisning og oplæg med fokus på lufthavnens lokale engagement og luftkvalitet. En del af programmet går igen begge dage og ved stor efterspørgsel er det ikke muligt at være tilmeldt begge ture.

Unge fra 12 år er velkommen i selskab med voksne, men det efterfølgende oplæg er primært beregnet voksne. 

NB. Alle skal medbringe ID og igennem securtity-check som man kender det i lufthavnne. Det betyder man ikke må medbringe væske i mere end 100milliliter og øvrige affekter fra listen her

Det er muligt at parkere i parkeringshuset ’P3’ lige over for. Parkeringsbillet kan rekvireres i receptionen ved ankomst.