Om dette arrangement

Tid
14:45 - 17:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Københavns Lufthavn
Lufthavnsboulevarden 6,
2770 Kastrup
Arrangører
Målgruppe
Alle
Arrangement

Københavns Lufthavn rundvisning og oplæg om lufthavnens lokale engagement og indsatser for luftkvalitet

24.04.24
Kom med bag kulisserne i lufthavnen og hør om, hvordan lufthavnen arbejder med lokalt engagement og luftkvalitet.

Godt naboskab og bedre luftkvalitet

Københavns Lufthavn er en stor del af Amager og Tårnby, og lufthavnen genererer ifølge en ny analyse fra 2023 flere end 19.000 jobs i selve lufthavnen. Men godt naboskab er ifølge lufthavnen mere end skatteindtægter og arbejdspladser. Lufthavnen vil gerne gøre en positiv forskel for borgere og foreninger på Amager og i Tårnby. Derfor inviteres du med til at give dit besyv med og høre om lufthavnens lokale indsatser.

Lufthavnen arbejder aktivt med luftkvaliteten i og omkring lufthavnen både nationalt og internationalt. Sammen med partnervirksomheder har lufthavnen udarbejdet et ambitiøst luftkvalitetsprogram med en række indsatser, der skal forbedre luftkvaliteten. Samtidig er lufthavnen en del af EU-projektet ’ALIGHT’, hvor bl.a. brugen af biobrændstof og dens betydning for luftkvaliteten bliver testet. 

Program for dagen

14:45-15:00 ankomst og indskrivning
15:00-16:00: Guidet tur i busser på airside
16:00-17:00: Oplæg om lufthavnens lokale engagement og indsatser for luftkvalitet

Bemærk der fredag 26/4 er guidet rundvisning og oplæg med fokus på lufthavnens lokale engagement og støjreducering. En del af programmet går igen begge dage og ved stor efterspørgsel er det ikke muligt at være tilmeldt begge ture.

Unge fra 12 år er velkommen i selskab med voksne, men det efterfølgende oplæg er primært beregnet voksne. 

NB. Alle skal medbringe ID og igennem securtity-check som man kender det i lufthavnne. Det betyder man ikke må medbringe væske i mere end 100milliliter og øvrige affekter fra listen her

 

Det er muligt at parkere i parkeringshuset ’P3’ lige over for. Parkeringsbillet kan rekvireres i receptionen ved ankomst.

Logo Verdensmål

Arrangementet er en del af Tårnby Kommunebibliotekers arbejde med FN's verdensmål.

.

Tags