Bogmærker
Bogmærker

Om dette arrangement

Tid
8:00
Pris
Gratis
Målgruppe
Børn
For børn

Bogmærkekonkurrence 2021

28.09.21
Vær med til at tegne bibliotekets nye bogmærker til børn.

Fra mandag den 6. september til og med søndag den 19. september kan alle børn mellem 4 og 12 år tegne deres forslag til, hvordan bibliotekets nye bogmærker til børn skal se ud.

Vi sætter blanke bogmærker og tusser frem på både Tårnby Hovedbibliotek og Vestamager Bibliotek og glæder os til at se mange flotte forslag. Det er helt op til jer selv, hvad I vil tegne. Hver person kan deltage med ét forslag, som afleveres i en postkasse ved Info på et af de to biblioteker. Husk navn, alder og telefonnummer. I kan også hente skabelonen til bogmærket her: ark_med_bogmaerke.pdf og aflevere den på biblioteket næste gang, I kommer. 

Bogmærkerne udstilles fra tirsdag den 28. september, og alle bibliotekets besøgende kan stemme på deres favoritter til og med mandag den 11. oktober. 

Konkurrencen er inddelt i tre aldersgrupper: 4-6 år, 7-9 år og 10-12 år.

Inden for hver aldersgruppe kåres en 1., 2. og 3. plads.

1. præmien i hver aldersgruppe er et gavekort på 200 kr. til en boghandel.

Både 1., 2. og 3. pladsens bogmærker i alle tre aldersgrupper trykkes i et antal eksemplarer, som vi uddeler på bibliotekerne.

Vinderne afsløres ved en reception på Tårnby Hovedbibliotek torsdag den 21. oktober kl. 14-15, hvor vi også byder på lidt snacks.

Tårnby Kommunebiblioteker forbeholder sig retten til at benytte alle indkomne tegninger i forbindelse med bibliotekets egne PR-materialer.

Se vinderne af bogmærkekonkurrencen 2020 her