Udstilling: Garmanns hemmelighed
Udstilling: Garmanns hemmelighed

Om dette arrangement

Tid
9:00 - 20:00
Pris
Gratis
Target
Børn
For børn

Fuglefløjt, birkestammer og rester af en rumraket

12.10.19 - 28.11.19
Gå på opdagelse i en fantastisk flot udstilling, der er baseret på det magiske univers i billedbogen "Garmanns hemmelighed" af den norske forfatter Stian Hole.
En norsk birkeskov omslutter tyst hemmeligheder fra rummet. Udstillingen fanger børnefortællingen og sætter den fri i virkeligheden.

Træd ind i udstillingens fortryllende univers mellem birketræer, græs, planter, blade og dyr, der vokser op mellem bøger og reoler på Tårnby Hovedbibliotek. Kravl ind blandt træerne, og se om du kan få øje på alle dyrene eller gemme dig og kigge på stjerner i den hemmelige hule. Eller leg at du er astronaut og flyver ud i rummet. Udstillingen lægger i det hele taget op til at bruge fantasien og fortælle hemmeligheder.

I kan også dele jeres hemmeligheder med os i hele udstillingsperioden og være med til at sætte blade på vores hemmelighedstræ.

Kender I ikke historien om Garmann og hans hemmeligheder, så kan I læse den, når I besøger udstillingen. I kan også læse mere om udstillingen og lav små opgaver i formidlingshæftet, som ligger ved udstillingen.

Udstillingen er udviklet af Aalborg Bibliotek i samarbejde med scenograf Helle Damgaard, og er en del af projektet Fang fortællingen.

Udstillingen kan opleves på Tårnby Hovedbibliotek fra lørdag den 12. oktober til torsdag den 28. november og indgår som en del af bibliotekets NordLit program, der sætter fokus på Norden i kultur, litteratur og sprog.