Om dette arrangement

Tid
11:00 - 14:00
Pris
Gratis
For børn

Kæledyrsdag på Scenen - vis dit kæledyr frem og mød dyrlægen

25.08.18
Drømmer du om at få en hund, en kanin, et marsvin eller et andet kæledyr? Eller er din drøm allerede gået i opfyldelse? Denne sommerlørdag inviterer vi alle dyreglade børn og deres kæledyr til at være sammen på pladsen foran biblioteket. Vi skal kigge på dyrene og røre ved dem og snakke om, hvordan det er at have et kæledyr. Og så får vi besøg af en dyrlæge, der fortæller om pasning og dyrehandleren fra Kastrup Dyrecenter, der fortæller om køb af dyr.

Hvilket dyr skal vi vælge?
Hvis du og din familie overvejer at få et kæledyr, men er i tvivl om hvilket dyr, der passer bedst til jer, kan I måske blive lidt klogere, når dyrlæge Annette Fugl Thomsen fra Kongelundens Dyreklinik kommer og fortæller om, hvad det egentlig kræver at have f.eks. en hund, en kat, en hamster eller en undulat. I kan også få gode råd og inspiration af de børn, der har deres egne kæledyr med.

Kom og se mit kæledyr!
Hvis du har verdens sødeste kæledyr, som du gerne vil vise frem på kæledyrsdagen, så skal du skrive til Laura Michelsen, lnm.hb.uk@taarnby.dk eller Tine Lundsgaard, tlu.hb.bk@taarnby.dk. Skriv hvilket dyr du har, og hvad dyret hedder. Alle kæledyr får et diplom med navn for at deltage i kæledyrsdagen. Sidste frist for at tilmelde sit kæledyr er torsdag den 23. august.
NB! Dyret må ikke være højere end halvanden meter og skal være i snor eller i bur og under opsyn på dagen.

Mig og mit kæledyr - fotoudstilling og konkurrence for børn
Vind et gavekort på 250,- kr. til Kastrup Dyrecenter. Tag et billede af dig selv sammen med dit kæledyr og skriv dyrets navn og et par ord om, hvad dit kæledyr betyder for dig. Send billedet og teksten i en mail til Laura Michelsen, lnm.hb.uk@taarnby.dk senest mandag d. 6. august, så deltager du i konkurrencen. Kæledyrsbillederne udstilles fra fredag d. 10. august til lørdag d. 25. august på Hovedbiblioteket, hvor alle kan stemme på deres favoritbillede. Vinderen kåres på kæledyrsdagen kl. 13. Fotokonkurrencen er for børn til og med 15 år. 

Loppemarked med dyreartikler
Har du et hamsterbur, en kaninsele, en hundekurv, en madskål eller andre dyreartikler, som er i god stand, men som du ikke selv har brug for mere, så kan du sælge dem på kæledyrsdagen, hvor vi også holder loppemarked for brugte dyreartikler.    
 
Kæledyrsdagen begynder kl. 11 og dyrlæge Annette Fugl Thomsen fortæller om kæledyr kl. 12 - 12.30

Fri adgang uden billetter - men husk:
Deadline for tilmelding af kæledyr torsdag d. 23. august
Deadline for indsendelse af foto og tekst til konkurrencen mandag d. 6. august

 NB! I tilfælde af meget dårligt vejr aflyses arrangementet!