Om dette arrangement

Tid
8:00 - 20:00
Pris
Gratis
For børn

Mig og mit kæledyr - fotoudstilling og konkurrence for børn

10.08.18 - 25.08.18
Tag et billede af dig selv sammen med dit kæledyr og skriv dyrets navn og et par ord om, hvad dit kæledyr betyder for dig. Send billedet og teksten i en mail til Laura Michelsen, lnm.hb.uk@taarnby.dk senest mandag d. 6. august, så deltager du i konkurrencen om et gavekort på 250,- kr. til Kastrup Dyrecenter. Kæledyrsbillederne udstilles fra fredag d. 10. august til lørdag d. 25. august på Hovedbiblioteket, hvor alle kan stemme på deres favoritbillede.

Fotoudstillingen og -konkurrencen afholdes i forbindelse med Kæledyrsdagen lørdag d. 25. august, hvor dyreglade børn og deres kæledyr mødes på pladsen foran Hovedbiblioteket. Vi skal kigge på dyrene og røre ved dem og snakke om, hvordan det er at have et kæledyr. Og så får vi besøg af dyrlæge Annette Fugl Thomsen fra Kongelundens Dyreklinik, der fortæller om pasning af kæledyr og dyrehandleren fra Kastrup Dyrecenter, der fortæller om køb af kæledyr.

Vinderen af fotokonkurrencen kåres på Kæledyrsdagen lørdag d. 25. august kl. 13. Fotokonkurrencen er for børn til og med 15 år.

Læs mere om Kæledyrsdagen her