Om dette arrangement

Tid
17:00 - 19:00
Pris
20 Kr
Målgruppe
Børn
For børn

Robotterne kommer - for børn fra 10 år

06.11.20
Tag et kig ind i en fremtid befolket af robotter og kunstig intelligens.

-------

Vigtig information til dig der har købt billet til dette foredrag:
Foredraget var oprindelig planlagt til afholdelse den 20. marts. Det forsøges nu gennemført den 6. november - med mindre retningslinjer fra sundhedsmyndighederne til den tid forhindrer det.

Har du købt billet til den først planlagte dato, gælder billetten også til den nye dato. Ønsker du at refundere din billet, kan du henvende dig i Info på Hovedbiblioteket eller Vestamager Bibliotek. Husk at medbringe dokumentation for dit billetkøb.

-------

Hvad kan den nye generation af robotter? Hvor er teknologien på vej hen? Bliver robotterne nogensinde klogere end os mennesker? Og hvad betyder det, hvis de gør?

Mød en vaskeægte robotforsker. Søren Tranberg er forfatter til bogen ”Robotterne iblandt os” og har arbejdet med kunstig intelligens og robotteknologi i over 15 år. Denne aften fortæller han om de mange muligheder, men også dilemmaer, der følger med de nye teknologier. 

Aftenen er for dig, som har lyst til at tage et kig ind i fremtiden og er nysgerrig på, hvordan robotter og kunstig intelligens kommer til at forandre vores verden.

Hvis din mor og far også interesserer sig for robotter, er de også velkomne.