Vicky Knudsen

Om dette arrangement

Tid
17:00 - 19:00
Pris
20 Kr
Målgruppe
Alle
For børn

Vickys vilde verden - ved Vicky Knudsen

02.08.21
Ny dato! Danmark er spækket med den vildeste natur og utallige fantastiske arter af både planter og dyr. Tag med Vicky på naturopdagelse og hør hvilke fantastiske dyr og planter, du kan finde i din egen baghave eller sågar på dit loft eller i din kælder. 

OBS! Hvis du har købt billet til den oprindelige dato (3. marts) gælder din billet til den nye dato. Ønsker du at få refunderet din billet, kan du gøre det ved personlig henvendelse på biblioteket.

Du bliver med garanti overrasket over, hvad der findes derude. Hør om de levende fossiler, om den smukke, men meget giftige ”blodplet”, som parrer sig i luften. Eller hvad med de supereffektive rovdyr i dit blomsterbed? Eller hovedlusene, som kan formere sig allerede 10 timer efter, at de selv er født. 

Når du har været på eventyr i Vickys vilde verden, kommer naturen til at se helt anderledes ud, og du kommer til at have helt styr på den fantastiske natur omkring dig. 

Vicky Knudsen er uddannet biolog og har holdt et hav af foredrag og ture over hele landet. Hun har medvirket i en lang række indslag om natur på både tv, i radio og i skrevne medier. Hun har medvirket som ekspert i flere naturprogrammer og er især kendt fra det populære tv-program ”1 døgn, 2 hold, 3 dyr”.

For børn fra 8 år og nysgerrige voksne.