Fremmede i Karl Oves Paradis
Fremmede i Karl Oves Paradis

Om dette arrangement

Tid
14:00 - 16:00
Pris
Gratis
Målgruppe
Voksne
Film

TårnbyDox: Fremmede i Karl Oves Paradis

20.12.22
Kom og se en række tankevækkende dokumentarfilm - og del oplevelsen med andre.

Fremmede i Karl Oves Paradis
Dansk dokumentarfilm fra 2021
Instruktører: Helle Toft Jensen

Der er bekymringer på Ærø, da kommunalbestyrelsen i vinteren 2014/2015 siger ja til at åbne to børnecentre for uledsagede, asylsøgende drenge fra Syrien, Afghanistan, Eritrea og Kuwait. Her midt i Det Fynske Øhav udspiller der sig en både dramatisk, rørende og humoristisk relationshistorie, som instruktør Helle Toft Jensen har dokumenteret med sit kamera gennem 6 år. Vi skal møde Rie, hvis livsperspektiv fuldstændig forandres, da hun ansættes på Centeret. Vi møder unge Emma, der bliver frivillig, og Rita og Ralde, der tager Hamed under deres vinger. Der er også matrosen Hans, politibetjent Lennart, Helles mand Thomas og deres nabo Karl Ove. Vi følger Hadji, Jacob, Ali og Ezatullah og deres liv, mens de forsøger at skabe sig en helt ny tilværelse på Ærø og samtidig venter på svar i deres respektive asylsager.

Om dokumentarfilmklubben TårnbyDox
Kom og se en række tankevækkende dokumentarfilm - og del oplevelsen med andre. Vi ser filmen sammen og diskuterer den bagefter.
Bliv medlem af TårnbyDox og vær med til at vælge film til den kommende sæson.
Send en mail til Jacob Tolstrup Christensen: jtc.hb.bk@taarnby.dk eller Ida Hirshals Illi: ihi.hb.bk@taarnby.dk, hvis du vil være med.

Gratis billetter.