thomas oldrup

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
30 Kr
Målgruppe
Voksne
Foredrag

AFLYST - Fanden tage i morgen v. Thomas Oldrup

22.10.20
Sex, køn og kærlighed under besættelsen - hør historikeren Thomas Oldrup

-------

Vigtig information til dig der har købt billet til dette foredrag:
Foredraget med Thomas Oldrup, der oprindelig var planlagt til afholdelse den 1. april, forsøges nu gennemført den 22. oktober - med mindre retningslinjer fra sundhedsmyndighederne til den tid forhindrer det. 

Har du købt billet til den først planlagte dato, gælder billetten også til den nye dato. Ønsker du at refundere din billet, kan du henvende dig i Info på Hovedbiblioteket eller Vestamager Bibliotek. Husk at medbringe dokumentation for dit billetkøb.

-------

Hvad foregik der i soveværelset bag mørklægningsgardinerne? Det kan man kun gætte sig til, for det emne har hidtil ikke været behandlet af historikerne - bortset fra bøger om tyskerpigernes skæbner. Men der er aldrig blevet født så mange børn som under og lige efter krigen, så krigen har på ingen måde lagt en dæmper på sexlivet - tværtimod.

Thomas Oldrup har skrevet bogen Fanden tage i morgen (2018), hvor han netop beskriver, at man levede i nuet, for ingen vidste, hvad morgendagen ville bringe. Så det kom der en masse løse forbindelser, hurtig kærlighed, utroskab og mange børn ud af. Bogen giver et nuanceret billede af tiden med fokus på et emne, der hidtil kun har været sparsomt belyst. Vi hører om både læger, modstandsfolk, tyskere, tyskerpiger og læser med i den unge mand Henriks dagbog.

Oplev et foredrag med kærlighedslivet i fokus - der er plads til både sjov og alvor.