Om dette arrangement

Tid
19:30 - 21:30
Pris
30 Kr
Lokale:
Rotunden
Målgruppe
Voksne
Foredrag

Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte v. Jytte Vikkelsøe

06.09.21
Kærlighedsbegrebet er udfordret i disse år. Til trods for skilsmissestatistikkerne håber vi stadig på at leve lykkeligt sammen til vores dages ende. Så hvorfor lykkes det ikke rigtig for os?

Denne aften udfordrer Jytte Vikkelsøe vores forestillinger om forelskelse, romantik og kærlighed, når hun kortlægger, hvorfor vi aldrig forelsker os i den forkerte, og hvorfor vejen til det kærlighedsliv vi så inderligt længes efter, altid går gennem vores mest fastlåste parforholdskonflikter.

I hendes banebrydende bog »Derfor forelsker du dig aldrig i den forkerte« fra 2017, er en af de mest overraskende konklusioner, at de uoverensstemmelser, der senere ødelægger selv de bedste parforhold, er bygget ind i forelskelsen helt fra begyndelsen. Uden konflikt ingen forelskelse – du forelsker dig altid i et menneske hvis personlighed bærer kimen til konflikt med netop dig i sig. 

Kom og få en helt ny forståelse af kærlighedens forunderlige, livgivende væsen og funktion, så parforholdet kan leve og blomstre – hvem ved … måske helt til døden jer skiller?

Jytte Vikkelsøe er forfatter, parterapeut og ph.d. i socialpsykologi. Mange vil kende hende fra TV og podcasts. Hun har bl.a. deltaget som ekspert i DR2’s temalørdage ’Mor er den værste i verden’ og ’Hurra for krisen i parforholdet’ og Sara Bros DR-podcast ’Hjerteflimmer for voksne’.

Tags

Materialer