Om dette arrangement

Tid
16:00 - 17:00
Pris
Gratis
Lokale:
Online via Microsoft Teams
Målgruppe
Voksne
Foredrag

Forskningens døgn i Tårnby: Det er øjet, der kigger, men hjernen der ser

28.04.21
Du ser ikke alt, hvad du tror: Din hjerne sorterer og bestemmer hvad der har interesse for dig - men hvordan fungerer denne "censur" - og hvorfor? Arrangementet afholdes online - samt også fysisk på biblioteket hvis det er muligt til den tid

Vores væsentligste sans siges at være synet. Mange af os tænker meget over, hvordan vi ser ud, mens vi tænker meget lidt over, hvordan vi ser. Det vil ændre sig efter aftenens foredrag, onsdag d. 28. april kl. 16, som handler om hvordan vores syn, der egentlig var skabt til et liv på savannen, også virker anno 2021.

Jesper Clement er lektor på CBS og forsker i øjet og i de måder, hvorpå vores to visuelle systemer fungerer. Når han, og CBS (Copenhagen Buisness School), er interesseret i det, er det fordi, at denne viden har betydning for og indflydelse på de valg, som vi, ganske ubevidst, træffer fx i forbrugssituationer, og når vi skal vælge.

 
Foredraget varer en time og finder sted online. Link til foredraget sender vi til jer dagen inden foredraget. Hvis mulighederne til den tid tillader det, kan vi også mødes på biblioteket og se foredraget sammen.

Arrangementet er en del af "Forskningens døgn i Tårnby" under det landsdækkende "Forskningens døgn," hvor forskere og videnskabsfolk fra alle fag, gør os klogere på det, som de arbejder med til daglig.