karina rasmussen

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
30 Kr
Målgruppe
Alle
Foredrag

Hunde i harmoni

26.05.21
Når vi får hund, har vi alle en forestilling om, hvad formålet med hunden er. Det første er som regel at få et nyt dejligt familiemedlem, som kan være til glæde for dig og hele familien.

Det kan også være, der er en forventning om, at I skal gå lange hyggelige ture langs vandet eller I skal gå til hundetræning og have jeres specielle hyggestunder her. Det kan også være, at målet er at blive danmarksmester inden for én af hundesportens mange discipliner. Uanset hvad formålet er, så er det ikke altid, at det går som forventet.

Kom til et underholdende og lærerigt foredrag med adfærdsbehandler, forfatter og hundeekspert Karina Rasmussen fra Hundesprog.dk. Karina fortæller om, hvordan du får en glad, harmonisk og stressfri hund, som samarbejder med dig, fordi den har lyst – og ikke fordi den skal. Og hør hvad du kan gøre ved problemer som f.eks. gøen, alene hjemme problemer, trækken og meget mere.

Foredraget er for alle hundeejere og hundeelskere, for dig der arbejder med hunde professionelt, samt for dig, der har problemer med din hund.