Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
0 Kr
Foredrag

Hvor simpelt kan livet blive? Ved Esben Andersen

26.03.19
Oplæg om mental sundhed og velvære. De fleste af os vil have et bedre liv på en eller anden måde. Det kan være færre bekymringer, mere glæde, øget mental velvære, mere success, et bedre forhold til dem du holder af, en større tro på dig selv, indre ro eller noget helt andet. Den måde du nok er vant til at tilgå disse mål på, er ved at være praktisk..

Du har et mål, men der bare lige de her udfordringer før at du kan nå dit mål. Du har formentlig prøvet at ændre dine omstændigheder, tanker og adfærd i din kamp for at nå målet.

Det kan kræve utrolig meget tid og energi, at overkomme de udfordringer og vedligeholde det nye. Du har måske også erfaret, at det du troede ville gøre dit liv bedre slet ikke havde den effekt du havde håbet eller kun et ganske kort løft.

Hvad, hvis der en meget simplere måde at nå dit mål på? En der ikke kræver hårdt arbejde og vedligeholdelse. I stedet for at gå den praktiske vej, så få en dyb forståelse af livet. Det der virkelig skaber forandring og transformation er indsigt i, de underliggende principper bag, hvordan vi mennesker helt fundamentalt fungerer.

Livet vil blive nemmere, fordi vi begynder at leve mere i harmoni med, hvordan livet rent faktisk er.

Esben Andersen er certificeret transformativ coach med base på Amager. Se mere her:

Esbenandersen.org

 

Fri adgang