aof logo

Om dette arrangement

Tid
19:30 - 21:30
Pris
90 Kr
Lokale:
Rotunden
Målgruppe
Alle
Foredrag

Nicklas Bendtner - begge sider v. Rune Skyum-Nielsen

30.09.21
Nicklas Bendtners liv og karriere har været spækket med dramatik. Han har oplevet stjernestunder på det danske landshold og som professionel i verdensberømte klubber som Arsenal og Juventus. Han har også været tæt på at sætte alt over styr i en rus af alkohol, kvinder og gambling.

Mød forfatteren og journalisten Rune Skyum-Nielsen, der sammen med Nicklas Bendtner har skrevet bogen, hvor Nicklas med en bemærkelsesværdig ærlighed fortæller om sit livs lyse og mørke sider. Om at være Amagerdreng med ære og stolthed. Om at kæmpe sig til toppen i verdens hårdeste liga. Om at blæse på hierarkiet og score de første vigtige mål for landsholdet. Om venskaber og rivalisering med en række af fodboldens største stjerner. Om stormfulde forhold. Om at blive far til en højt elsket søn, som han ikke altid har fået lov at se. Om at blive svigtet af sine nærmeste. Om hvad penge kan gøre ved folk. Om at være så talentfuld, at man mister jordforbindelsen. Om mirakuløst at overleve en motorvejsulykke, som alligevel skulle få skæbnesvangre konsekvenser. Om balladen i medierne og skandalerne i nattelivet.

Alle har en mening om Nicklas Bendtner. Selv har han i reglen valgt at tie. Indtil denne bog udkom - nu var Nicklas Bendtner endelig klar til at fortælle sin historie. Vel at mærke hele historien. Råt for usødet. Uden at skåne nogen som helst. Allermindst sig selv.

Denne aften kan du møde Rune Skyum-Nielsen, som har samarbejdet med Nicklas ved tilblivelsen af bogen Nicklas Bendtner - begge sider (2019)

Billetter købes via AOF-Amager

Foredraget arrangeres i samarbejde mellem AOF Amager og Tårnby Hovedbibliotek.

 

Tags