scenen er din logo

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
Gratis
Målgruppe
Voksne
Foredrag

Scenen er din - Anne Zenon, forfatterforedrag

06.02.20
Anne Zenon har udgivet bogen ”Ikke noget at tale om”, hvor vi følger mønsterbryderen Kathrine, der først i løbet af en livskrise forholder sig til sin store livsforandring som arbejderfamiliens første akademiker.

Forfatteren Anne Zenon er selv mønsterbryder og taler om de unge år, hvor de første skridt tages væk fra familiens spor, ved f.eks. andet uddannelsesvalg, og om de andre vaner og levevis, der følger med. Med udgangspunkt i egne oplevelser taler hun om, hvordan man f.eks. kan håndtere, at familien har en anden samværsmåde og samtaleform, der ligger langt fra ens egen, hvordan man håndterer at have ressourcer, de andre ikke har og hvordan man kan stå ved sin opvækst overfor kollegaer og andre.

Som mønsterbryder tager man ikke kun ét stort skridt -  også senere i livet oplever man ofte at stå med et ben i hver lejr. Familiens normer man har forladt – og det nye liv man har skabt sig. Kan man være ét menneske i det? Og hvilke skridt er der på vejen til et liv, hvor barndommens mønstre ikke står i vejen?

Gratis billetter.

 

www.annezenon.dk

https://www.instagram.com/annezenon/

https://www.facebook.com/anne.zenon

 

Materialer