Om dette arrangement

Tid
18:00 - 21:00
Pris
100 Kr
Målgruppe
Alle
Litteratur

Fire skriveworkshops v. Anna Arendse Thorsen

27.08.20
Vi fortsætter bibliotekets skriveworkshops i efteråret både for tidligere og nye deltagere. Går du med en forfatterdrøm i maven? Har du et ufærdigt manuskript liggende i skrivebordsskuffen? Ruger du på en romanidé? Eller har du bare lyst til at skrive?

Hvad end din genre eller motivation er, så er der plads til dig i efterårets fire skriveworkshops med forfatter Anna Arendse Thorsen, der debuterede i sommeren 2018 med romanen "Filterløs". I løbet af de fire workshops vil vi gennem skriveøvelser og konkret feedback hjælpe hinanden med at spore os ind på vores manuskripter og forbedre vores idé- og skriveproces - og i sidste ende den færdige tekst. Anna Arendse Thorsen underviser ikke men sætter rammen for øvelser og feedback og fungerer som sparringspartner for deltagerne.  
 

Hvor og hvornår


Workshoppene finder sted i møderum 1 på hovedbiblioteket sidste torsdag i måneden på følgende datoer:

27. august, 24. september, 29. oktober og 26. november. Alle dage kl. 18-21.  

Den samlede pris for at deltage i de fire workshops er 100,- kr.

 

De mellemliggende torsdage er der mulighed for at arbejde videre med sit skriveprojekt i Skriveriet i møderum 1.

Hvad er Skriveriet?


Tårnby Bibliotek ønsker at skabe rum for skrivning og sparring om skrivning på biblioteket. I Skriveriet kan du hver torsdag arbejde med ord, tekst og fortælling og mødes med andre skrivende over en kop kaffe eller te. Skriveriet holder til i møderum 1 og har åbent fra kl. 17-20 (til 21 på workshopdagene). Har du spørgsmål til Skriveriet og workshoppene, så skriv til Laura Michelsen: lnm.hb.uk@taarnby.dk