Om dette arrangement

Tid
17:00 - 18:00
Pris
Gratis
Målgruppe
Voksne
Litteratur

Fri læsning - Gå til læsning på biblioteket

09.08.22
Vil du gerne læse noget mere? Har du svært ved at komme i gang med at læse? Kommer du til at lave noget andet i stedet for at læse? Så er bibliotekets tilbud FRI LÆSNING som skræddersyet til dig

Mange af os synes, at vi ”kun har tid til at læse i ferien,” men vel hjemkommet fra en forhåbentlig skøn sommer- og læseferie drømmer vi måske alligevel om at få læst noget mere – også til dagligt og nu hvor hverdagen banker på igen. Som med så meget andet vi gerne vil gøre, men som smutter imellem fingrene på os, fordi tiden er fuld af alle mulige former for distraktion, kan en løsning være at lave en forpligtende aftale – med sig selv eller med nogle andre: vi melder os til undervisning, til træning eller til et løb for at få hjælp til  at få gjort det, vi gerne vil.

På samme måde tilbyder Tårnby Kommunebiblioteker hjælp til at få læst: Hver tirsdag fra kl. 17-18 på Hovedbiblioteket mødes nye og gamle læsere i en rolig krog på biblioteket for at læse, og efter sommerferien er der plads til flere, så tag din bog under armen og læs med os hver tirsdag fra kl. 17-18.