Om dette arrangement

Tid
17:30 - 21:00
Pris
125 Kr
Lokalitet
Traktørstedet Vestamager
Granatvej 9
2770 Kastrup
Target
Voksne
Litteratur

VENTELISTE - Babettes skumringsaften - med Blixen Banko

11.11.19
Den traditionsrige, årlige skumringstime fejrer i år en af Nordens største forfattere, nemlig Karen Blixen, og et af hendes hovedværker Babettes gæstebud. Tårnby og Ørestad biblioteker arrangerer sammen en særlig sanselig skumringsoplevelse på Traktørstedet på Vestamager.

Vi mødes kl. 17.30 ved den røde port på Otto Baches Allé og går i samlet flok i mørket med lanterner til Traktørstedet. Her går vi til langbords og får serveret en skumringstallerken à la Babette, efter vi har hørt uddrag fra Babettes gæstebud læst højt i skæret fra sølvkandelabrene af Laura Michelsen fra Tårnby Bibliotek.

Efter maden ca. kl. 19.30 optræder Tårnby Musikskoles kor Nordlys med dirigent Trygve Dreijer blandt andet med sange fra deres album Nat.

Blixen Banko
Vi slutter aftenen af med kaffe og Blixen Banko med bankovært Morten Findstrøm fra Ørestad Bibliotek – naturligvis med lækre franske madpræmier.

Billetpris: 125,- kr. for en skumringstallerken. Drikkevarer og kaffe tilkøbes på aftenen.

Billetter kan købes fra d. 1. september!

Babettes skumringsaften er arrangeret i et samarbejde mellem Tårnby Bibliotek og Ørestad Bibliotek og er en del af efterårets NordLit program, der sætter fokus på Norden i kultur, litteratur og sprog i anledning af Foreningen Nordens 100-års jubilæum. 

Tags