Per Pedersen

Om dette arrangement

Tid
19:30 - 21:30
Pris
35 kr.
Målgruppe
Voksne
Musik

Bogrelease: Det stille vand, den dybe grund v. Per Pedersen

07.10.22
I anledning af Dee Pee alias Per Pedersens 40-års hip hop jubilæum inviterer Tårnby Bibliotek til en aften fuld af anekdoter og gode historier.

Minder fra en tid hvor unge mænd i ensartede træningsdragter gik fra at være gadedansende drenge til unge stjerner i Rockers By Choice. En af dem, Tårnbys helt egen hip hop legende Per Pedersen, udgiver nu i samarbejde med forfatter Michael Sørensen bogen ”Det stille vand, den dybe grund”. Bogen er kulminationen på fyrre spændende år med dans og musik. I aften fortæller han selv sin historie og svarer på dine spørgsmål om dengang, det hele begyndte.

Du kan selvfølgelig købe et signeret eksemplar af bogen på aftenen.

Fra New York til Tårnby

Året er 1982. Hip hop bliver for første gang vist på nationalt amerikansk tv. Hvad der skulle blive starten på fyrre år med en musikgenre, der senere satte helt nye standarder for musikbranchen, blev også starten på et kærlighedsforhold mellem en kultur og en ung knægt fra Tårnby. Per Pedersen befandt sig nemlig i Rochester, New York den dag i 1982, hvor det hele begyndte. Han var en påvirkelig ung mand, der snart havde hele kulturen under huden. Grafitti, Breakdance, Electric Boogie og den pulserende musik var bare lidt af det, som Per tog med sig hjem til Amager, da han landede i Kastrup Lufthavn i begyndelsen af 80’erne.