Om dette arrangement

Tid
13:00 - 15:00
Pris
0 Kr
Tickets
Arrangement
Musik

Jazz på Scenen: Richard Andersson & ImmerGrün feat. Mahall & Walsdorff

14.07.18
To erfarne herrer fra Berlins jazz-scene krydser klinger, når de sammen med to unge danske jazzmusikere spiller energiske udgaver af jazzens evergreens.

Bassist Richard Andersson gik i 2013 sammen med trommeslager Kasper Tom for at starte en kvartet, som skulle spille jazzstandards på nye måder. De blev enige om at invitere to tyske legender til at spille med, nemlig saxofonisten Henrik Walsdorff og basklarinettisten Rudi Mahall.

De to tyskere er begge erfarne skikkelser på den Europæiske freejazz-scene, hvor de siden 90’erne har høstet stor anerkendelse, og spillet med et utal af centrale freejazz-artister såsom Alexander von Schlippenbach og Sven-Åke Johansson.

Kvartetten tager udgangspunkt i kendte numre af blandt andre Duke Ellington og Thelonious Monk, som bliver vendt og drejet til nye musikalske skulpturer. Der er masser af energi og legesyge, når de fire musikere mødes, og således henvender musikken sig ikke kun til kræsne freejazz-kendere; alle med et åbent øre og sind kan være med.

Lineup: Rudi Mahall (DE): basklarinet / Henrik Walsdorff (DE): altsaxofon / Kasper Tom (DK): trommer / Richard Andersson (DK) bas.

Koncerten holdes på Scenen foran Hovedbiblioteket og er en del af Copenhagen Jazz Festival.

Fri adgang uden billetter.

Photo credit: Peter Gannushkin DOWNTOWNMUSIC.NET

Tags