Thomas Fryland
Thomas Fryland

Om dette arrangement

Tid
16:00 - 18:00
Pris
Gratis
Målgruppe
Voksne
Musik

Møllehøj/Andersson/Fryland feat. Thomas Fryland

05.07.21
Den virtuose, danske trompetist Thomas Fryland er tilbage i selskab med en velspillende jazztrio.

Thomas Fryland slog i 90’erne sit navn godt og grundigt fast på den danske jazzscene som en talentfuld og teknisk virtuos trompetist, da han spillede som fast medlem af Radioens Bigband og sideløbende udgav en række roste albums i eget navn. Herudover turnerede han bredt med nogle af jazzens store navne fra Lee Koonitz til NHØP.
I 00’erne og start 10’erne var Fryland tilknyttet både Rytmisk Musikkonservatorium og Det Kongelige Musikkonservatorium, hvorfor man i en tid ikke hørt meget til ham live.

Dette er nu forbi. Fryland er tilbage i samspil med den sammentømrede og roste trio tællende hans lillebror Andreas på trommer samt Per Møllehøj på guitar og Richard Andersson på bas.
Trioen udgav sit debutalbum i 2019 ”Ghost of a chanche” til rosende ord fra bl.a. jazznyt: ”…tre drevne svende, der med ro og overskud leverer den ene lækkerbisken efter den anden.”

Man kan forvente en koncert med velkendte jazzstandards, som både byder på instrumentudfoldelse og en ubesværet balancegang mellem det modigt fremadskuende og det gode gamle, hvor musikernes personlige og mere moderne spillestil titter frem.

Musikere: Thomas Fryland: Trompet, Per Møllehøj: Guitar, Richard Andersson: Bas, Andreas Fryland: Trommer,