SomeDayLive
SomeDayLive

Om dette arrangement

Tid
18:00 - 19:00
Pris
Gratis
Målgruppe
Voksne
Musik

Tårnby live: SomeDayLive

18.08.22
Håb og forventninger om bedre tider forude fik de fire venner Ashcon, Hjalte, Andreas og Oscar til at gå sammen - og nu er de endelig klar til at spille ude med deres egen musik! 

Medlemmerne værdsætter et bredt spektrum af musikalske genrer og inspirationskilderne er vidtfavnende. Bandets egen musik drager især inspiration fra den mere poppede og melodiske side af rockmusikken - men man finder også rødder i både funk, indie og anthem-rock. 

Det simple setup af vokal, trommer, guitar og keys giver drengene rig mulighed for at lege med lydbilledet og fylde det op med raffinerede vokalharmonier og et stort arsenal af diverse effekter, som sammen med et skarpt fokus på dynamisk sangskrivning giver en flydende lytte-oplevelse. 
Så forvent alt fra det intime og elegante til det energiske og storartede - altid med sans for sammenhængen i det musikalske univers. 

Tårnby live er en minifestival, der sætter spot på lokale bands, der vil vise publikum i Tårnby hvad de står for. Genre- og aldersmæssigt spænder de bredt, men kvaliteten og engagementet deler de.
Koncerterne finder sted på den udendørs scene foran Hovedbiblioteket. I tilfælde af dårligt vejr rykker det indenfor i biblioteket.

Fri adgang - uden billetter.