Om dette arrangement

Tid
10:00 - 12:00
Pris
Gratis
Bestil billet
Undervisning

Få styr på borger.dk og NemID

15.05.19
Modtager du post fra det offentlige i din digitale postkasse / e-Boks, og kunne du godt tænke dig at bruge postkassen til mere – så er dette kursus måske noget for dig.

Vi gennemgår kort de basale funktioner, før vi går videre til de lidt mere avancerede muligheder. Der bliver god tid til praktiske opgaver. Først viser vi de enkelte funktioner, og bagefter arbejder du i din egen postkasse.

Husk derfor at medbringe dit NemID.

 

Del 1

Vi viser, hvordan du kan ordne din post i mapper og få bedre overblik over din postkasse, og du lærer at tilmelde afsendere, så du kan udnytte den digitale postkasse bedre.

 

Del 2

Vi viser, hvordan du kan give andre adgang til din postkasse, hvordan du kan skrive breve til det offentlige, og hvordan du kan gemme dine vigtige dokumenter.

Forudsætninger: Du har allerede en e-Boks / digital postkasse og er vant til at bruge en pc. Husk at medbringe dit NemID og gerne eventuelle dokumenter på en usb-nøgle. Hvis du gerne vil have hjælp til at oprette din e-Boks /digitale postkasse, så henviser vi til Netværkstedet på Hovedbiblioteket.

Du bliver tilmeldt del 1 og del 2 samtidig. Del 2 afholdes onsdag den 22. maj kl.10 - 12.