Om dette arrangement

Tid
16:00 - 18:00
Pris
Gratis
Målgruppe
Voksne
Undervisning

Få tjek på feriebillederne

16.11.21
Vi viser, hvordan du overfører dine fotos fra digitalkamera, tablet eller smartphone til computeren og sikrer dig med en backup, enten på en usb-nøgle eller i skyen med programmet Google Fotos. Vi gennemgår de forskellige muligheder i Google Fotos og viser enkle redigeringsværktøjer.

Gem dine billeder i skyen


Du har måske hørt udtrykket ”at gemme noget i skyen”. Det betyder, at man gemmer sine billeder og dokumenter på nettet. Det giver mange muligheder. F.eks. behøver billeder ikke at optage plads på din computer eller telefon. Og du kan åbne dem, lige meget hvor du er, bare du har adgang til internettet. Og sker der det, at telefon falder i toilettet eller bliver snuppet af en tyv, så mister du ikke dine billeder.
Der findes mange skyløsninger. Det anbefales, at man bruger de store kendte mærker. De findes ofte som gratis løsninger, men kan også udvides med ekstra plads mod betaling. En af dem er f.eks. Google Fotos, hvis gratis løsning har uendeligt meget plads, hvis man gemmer billeder i anbefalet størrelse.
Udover at være en lagerplads til dine billeder på nettet, så har Google Fotos også billedbehandling, smart søgefunktion og mange andre funktioner.
 

Forudsætninger

Du er tryg med at bruge tastatur og mus, og du er vant til at bruge internettet.
Det er en fordel, hvis du har en Gmail, inden du kommer på kurset.
Har du brug for hjælp til at oprette en Gmail, er du velkommen i Netværkstedet på Hovedbiblioteket.


Når du tilmelder dig dette kursus, tilmeldes du automatisk del 1 og del 2. Del 2 afholdes tirsdag den 23. november 2021.