Om dette arrangement

Tid
18:00 - 21:00
Pris
100 Kr
Target
Alle
Workshop

Fire skriveworkshops v. Anna Arendse Thorsen

29.08.19
Så er der nye pladser på bibliotekets skriveworkshops, som også er blevet udvidet med en time! Går du med en forfatterdrøm i maven? Har du et ufærdigt manuskript liggende i skrivebordsskuffen? Ruger du på en romanidé? Eller har du bare lyst til at skrive?

Hvad end din genre eller motivation er, så er der plads til dig i efterårets fire skriveworkshops med forfatter Anna Arendse Thorsen, der debuterede i sommeren 2018 med romanen "Filterløs". I løbet af de fire workshops vil vi gennem skriveøvelser og konkret feedback hjælpe hinanden med at spore os ind på vores manuskripter og forbedre vores idé- og skriveproces - og i sidste ende den færdige tekst. Anna Arendse Thorsen vil ikke undervise men sætte rammen for øvelser og feedback og fungere som sparringspartner for deltagerne.  

Hvor og hvornår
Workshoppene finder sted i Skriveriet i møderum 1 sidste torsdag i måneden på følgende datoer:

29. august, 26. september, 31. oktober og 28. november. Alle dage kl. 18-21.  

Den samlede pris for at deltage i de fire workshops er 100,- kr.

De mellemliggende torsdage er der mulighed for at arbejde videre med sit skriveprojekt i Skriveriet i møderum 1.

Skriveriet - arbejd med ord, tekst og fortælling
Tårnby Bibliotek ønsker at skabe rum for skrivning og sparring om skrivning på biblioteket. I Skriveriet kan du hver torsdag arbejde med ord, tekst og fortælling og mødes med andre skrivende over en kop kaffe eller te. Skriveriet holder til i møderum 1 og har åbent fra kl. 17-20 (til 21 på workshopdagene). For mere info om Skriveriet og workshoppene mail til Laura Michelsen lnm.hb.uk@taarnby.dk