Bogmærker
Bogmærker

Om dette arrangement

Tid
(Hele dagen)
Pris
0 Kr
Kreativt Krydsfelt

Bogmærkekonkurrence

02.01.19 - 20.01.19
Vær med til at tegne bibliotekets nye bogmærker til børn.

Fra onsdag den 2. januar til og med søndag den 20. januar kan alle børn mellem 4 og 12 år tegne deres forslag til, hvordan bibliotekets nye bogmærker til børn skal se ud.

Vi sætter blanke bogmærker, tusser og farveblyanter frem på både Tårnby Hovedbibliotek og Vestamager Bibliotek og glæder os til at se mange flotte forslag. Det er helt op til jer selv, hvad I vil tegne. Hver person kan deltage med ét forslag, som afleveres i en postkasse ved info på et af de to biblioteker. Husk navn, alder og telefonnummer. I kan også hente skabelonen til bogmærket her: PDF ikonark_med_bogmaerke.pdf og aflevere den på biblioteket næste gang, I kommer. 

Bogmærkerne udstilles fra mandag den 28. januar til og med onsdag den 13. februar på begge biblioteker. Alle bibliotekets besøgende kan stemme på deres favoritter til og med søndag den 10. februar. 

Konkurrencen er inddelt i tre aldersgrupper: 4-6 år, 7-9 år og 10-12 år.

Inden for hver aldersgruppe kåres en 1., 2. og 3. plads.

1. præmien i hver aldersgruppe er et gavekort på 200 kr. til en boghandel.

Både 1., 2. og 3. pladsens bogmærker i alle tre aldersgrupper trykkes i et antal eksemplarer, som vi uddeler på bibliotekerne.

Vinderne afsløres ved en reception på Tårnby Hovedbibliotek onsdag den 13. februar kl. 14-15, hvor vi også byder på lidt snacks.

Tårnby Kommunebiblioteker forbeholder sig retten til at benytte alle indkomne tegninger i forbindelse med bibliotekets egne PR-materialer.