Bibliotekets online bogpakker

02.01.21
”Hent” bibliotekets bogpakker online – til dig der gerne vil bruge biblioteket hjemmefra eller til dig, der kender en, der har brug for en færdigpakket ”pose” med ny inspiration til den næste faglitterære læseoplevelse.

Vi har pakket en række digitale bogpakker, som du finder nedenfor. Klik ind på det emne, som frister dig – og læs mere om alt fra investering og ledelse til danmarkshistorie og rejsebeskrivelser (nu hvor vi ikke selv kan rejse ud i verden). 
Online bogposer indeholder links til eReolens ebøger og netlydbøger samt til online magasiner fra bibliotekets samling. Det hele kan du læse hjemmefra, fra din computer, tablet eller telefon, og du finder vejledninger hertil nederst på siden. Husk, at du skal være oprettet som bruger på biblioteket i din bopælskommune.
 

Lydbøger: Turen går til...hele verden

Den kendte danske rejsebogsserie Turen går til har indtalt smagsprøver på en række af deres destinationer, så vi rigtig kan blive fristet og forberede os til næste års rejser... Tag fx med til Sverige, Bornholm - eller grænselandet

Lydbøger: Biografier

Igen i år er der både udgivet og genudgivet mange spændende biografier, som ikke kun inviterer os med indenfor i et enkelt menneskes liv, men som også åbner døren til ny viden om kulturer, samfund og historie.

Lydbøger: Politikerbiografier

Kom tæt ind på livet af dem der bestemmer.

Ebøger: Det grønne køkken

Uanset om det er teenageren der er nyslået veganer eller det er det nye års mod på ændringer til det grønne, iler vi til undsætning med grønne kogebøger og madmagasiner. Velbekomme!

Lydbøger: USA er på alles læber - både nu og altid.

Dyk ned i amerikansk politik, historie og samfund med denne amerikanske bogpakke

Ebøger: Arbejdsliv og ledelse

For mange ser arbejdslivet lige nu meget anderledes ud end for blot et år siden. Læs med i denne bogpakke, hvis du også har brug for at blive klogere på dit eller din leders arbejdsliv.

Ebøger: Klog på klima, grøn omstilling og bæredygtighed?!

Hvad er egentlig op og ned på "det med klimaet," og hvad kan vi selv gøre? Vi har pakket en klima-bogpakke til os der gerne vil vide lidt mere end hvad vi får ud af nyhedsmediernes hurtige overskrifter

Lydbøger: Danmarkshistorier

På hovedbiblioteket har vi haft udstillet Aarhus universitets serie med "100 danmarkshistorier på 100 sider ". At dømme efter udlånet har mange været glade for disse velskrevne lynintroduktioner til nedslag i danmarkshistorien - og med god grund. Derfor har vi også pakket en pose med danmarkshistorier

Lydbøger: Konspirationsteorier

Konspirationsteorierne er måske ved at have toppet...men det er jo altid godt at orientere sig i hvad "de andre" går og tænker

Ebøger: Investering

Negative renter trækker efterhånden penge fra mange danskeres bankkonti og derfor er investering i aktier ikke længere forbeholdt folk med virkelig mange penge. 

Ebøger: Biografier

Igen i år er der både udgivet og genudgivet mange spændende biografier, som ikke kun inviterer os med indenfor i et enkelt menneskes liv, men som også åbner døren til ny viden om kulturer, samfund og historie.
 

Ebøger: Grønland

Tag med til Grønland! Landet som bliver ved med at fascinere os. Og som nødvendigvis og stadigvæk også giver anledning til at tænke over og drøfte vores fælles koloni-fortid set herfra nutiden.
 

Ebøger: Cykling

Vi er mange der føler at vi er bagud på cykelløb i et år, som har aflyst eller amputeret en lang række af de store klassikere… Luk øjnene og drøm dig tilbage vejkanten med disse beretninger fra cykelfronten.
 

Ebøger: Udlængsel?

Coronaepidemien sætter en stopklods i for de fleste af vores rejseplaner, så i mellemtiden må vi forlade os på andres rejser og ikke mindst deres rejsebeskrivelser. Det er nu heller ikke så tosset - og fordelene er mange: Ingen forsinkelser, du kan stå af og på, når det passer dig - og du sparer både på det ene og det andet regnskab. God tur! 

Ebøger: Hold formen i denne coronatid

Lad os indrømme det: Vejret indbyder ligesom ikke rigtig til de lange løbeture for tiden. Fitnesscentrene har nu også lukket - og julesulen sniger sig ind  på os... Denne online bogpose indeholder bøger der kan hjælpe os med at holde formen - på den ene eller den anden måde.