Gale High School

Gale: High School

Adgang
Hjemmefra
Gale: High School er en god hjælp til opgaveskrivning i gymnasiet eller folkeskolens ældste klasser uanset om du skal skrive i samfundsfaglige, naturvidenskabelige eller humanistiske fag.

Mere end 1 million artikler

Her finder du over 1 million engelsksprogede artikler fra mere end 1.200 forskellige tidsskrifter og aviser, samt biografier, analyser, udvalgt kildemateriale, oversigter og meget mere.
Databasen er inddelt i 10 kategorier, og uanset om du skal skrive om emner relaterede til sport, sociale forhold, politik, geografi, religion, historie eller kunst og litteratur er der indformation at finde. 
Dog er basen på engelsk og udgangspunktet er USA - den der derfor særligt relevant for opgaver med et internationalt perspektiv. 
 
Foruden længere artikler og analyser kan man finde begrebs- og definationsafklarer. F.eks. hvis man har brug for at definere en bestemt periode eller strømning.
 

Sådan søger du

Det er muligt at søge i fritekst i søgefeltet eller mere specifikt i "advanved search".

Derudover er der under hver af de ti kategorier lange emnelister med personer, årstal, begivenheder osv. der er relevant for de forskellige hovedkategorier. 

NB. du skal være bosat i Tårnby kommune for at benytte dig af Gale in Context og logge på med dit login til Tårnby Kommunebiblioteker.

Vejledning:

  1. Indtast dit CPR-nummer og pinkode til Tårnby Kommunebiblioteker.

  2. Du kan både søge bredt i søgefeltet, mere specifikt i ”advanced search” eller ved at klikke dig ind på en af de 10 hovedkategorier og derfra videre til et af under emnerne. 

Her kan du se yderlig vejledning til hvordan du søger i Gale High School