Pressreader

Pressreader (magasiner og aviser)

Adgang
Hjemmefra
Find og læs aktuelle aviser og magasiner på flere end 60 forskellige sprog. Her er alt fra nyheder, sport og økonomi til krydsord og hobby.

Danske og udenlandske aviser og magasiner

Du får nem adgang til over 6.000 aviser og tidsskrifter fra 100 lande og på 60 forskellige sprog. På dansk kan du bl.a. læse Børsen og Penge & privatøkonomi, og er du mere til det internationale, kan du læse The Guardian, Washington Post, Dagens Nyheter, Le Figaro, Der Tagesspiegel, China Daily og tusindvis af andre aviser.

Hold øje med erhvervsliv og aktier med The Wall Street Journal og læs om gårsdagens El Clasico i sportsmagasinet AS eller prøv at søge på 'Denmark' og se, hvad udenlandske aviser skriver om Danmark.

Ofte er udgivelserne tilgængelige før den trykte kopi i udgivelseslandet. Mange artikler kan du få oversat eller læst op. 

NB. Brug af PressReader kræver at du er bosat i Tårnby Kommune og oprettet som bruger på biblioteket.

Vejledning

  1. Aktiver adgangen ved at trykke på "Se online".
  2. Log ind med det biblioteks login du normalt bruger, når du låner bøger.
  3. Opret en brugerprofil på PressReader med brugernavn og et kodeord. (Brug gerne cpr-nr og kode som ved dit bibliotekslogin.)
  4. Du kan nu gemme dine favoritpublikationer og gemme emner, du er særligt interesseret i at følge

NB. For at læse aviserne skal du downloade programmet Adobe Reader. Hent Adobe Reader

PressReader via app

Du kan også læse aviserne på telefon og tablet ved at downloade Pressreader app'en. Den fås både til Android og iOS samt Windows 8. I app'en kan du downloade aviser til senere læsning offline og aktivere fri og gratis adgang i 24 timer. Du logger ind på appen med det brugerlogin du har oprettet . Du har fri adgang i 24 timer, hvorefter du skal logge på igen.