Legepladser i Tårnby og omegn

På denne side har vi påbegyndt en oversigt over legepladser i Tårnby og omegn

Hvis du kender andre legepladser, som du synes skal med på listen eller hvis der er noget, der skal tilføjes beskrivelserne, kan du skrive det til Facebook-gruppen nederst på siden.

 

kamillehaven
 

Kamillehaven 

Lille park, som ligger mellem Tårnby Hovedbibliotek og Kastrup Gymnastikhal. I parken finder du klatrestativ til børnene, motionsredskaber til voksne og borde og bænke. 

Læs mere her

 

Kastrup Fort

Sydlig bastion, København S

Legepladsen er opdelt i to områder. Det ene er beliggende nede bag skråningerne og det andet er anlagt oppe på voldterrænet. En tunnelrutsjebane og en tovbane udnytter det skrånende terræn, derudover er der sandkasse, vippedyr og gynger. På den højtliggende del er der pæle-legehuse, gynger og klatre-træstamme. Større græsarealer bruges til boldspil.

Læs mere her

 

Kastrup Strandpark og Øresundsparken

På Kastrup Forstrand er der lavet en naturlegeplads og opsat 8 motionsredskaber. I Øresundsparken er der plantet i et bælte langs den sydlige del af parken.

Læs mere her

 

Kulturzonen

Hos Kulturzonen har man en masse gode tilbud for børnene, og derfor også gode udearealer. Med en flot naturlegeplads, er der rig mulighed for leg og hygge. Der er klatrestativer, gynger, og dejlige naturlige omgivelser.

Læs mere her

 

Bondegården i Remiseparken

Peder Lykkesvej 71-73, Købehavn S

På Bondegården finder I heste, grise, køer og geder foruden en legepark for børn mellem 3 og 14 år. I legeparken er der minigolf, soppebassin, legehuse, sandkasse m.m.

Åbent mandag til fredag kl. 9.30 - 17.00
samt lørdag og søndag kl. 9.30 - 16.00.

Læs mere her

 

Byggelegepladsen Bredegrund

Bredegrund er en stor byggelegeplads med eget værksted, soppesø for de mindste og boldbaner foruden almindelige legeredskaber. Legepladsen byder også som den eneste i kommunen på formiddagspasning af børn mellem 3-6 år.

Bredegrund blev kåret til Årets legeplads i København 2009

Åbent mandag til fredag kl. 9.30-17.00.

Læs mere her

 

Byparken

Ved vandtårnet på Englandsvej

Lille park med kanaler og små broer. Der er ofte ænder, og om foråret kan man se ællingerne træne med deres mor. Parken indeholder blomsterhaver, et asfaltareal til boldspil, bakkelandskab til større børn, frugthave, labyrint med sanseoplevelse, byhave og rulleskøjte-/skateboardområde.

Læs mere her

 

Naturcenter Amager

Granatvej 5-7, Kastrup 

Centeret er et kæmpe område af mark og skov med vandhuller, bålpladser, balancesti og et legeområde formet som et skib, samt en skov med sjove træer.

Læs mere om Naturcenter Vestamager her

 

Travbaneparken

Travbaneparken er et rekreativt parkområde. Legepladsen findes bag plejehjemmet Travbanehuset (Løjtegårdsvej 98). Bag plejehjemmet er også en god og velbesøgt kælkebakke. Om efteråret er Travbaneparken også smuk. Bl.a. er der god mulighed for at samle kastanjer.

Læs mere her