Giv til arkivet

Du kan give materiale til arkivet. Det kan være dokumenter, fotografier, dagbøger, foreningsprotokoller og meget andet. Hvis du afleverer lokalhistorisk materiale, kan du være med til at sikre historien om Tårnby f.eks. via et testamente.

Gaver til arkivet

Du kan aflevere breve, fotografier og regnskabsbøger om lokale forhold til Tårnby Stads- og Lokalarkiv, så bliver det en del af den fælles historie om Tårnby. 

Arkivalier

 

Aftal en tid til afleveringen

Arkivet har brug for så mange oplysninger som muligt om det, du afleverer. Derfor er det en god idé, at aftale et møde med arkivet om materialet , så alt det du ved om det kan blive skrevet ned.

Når materiale fra private foreninger og privatpersoner afleveres, skal der også aftales, hvornår det må ses af andre - især hvis det er meget personlige oplysninger og nutidige forhold.

Du kan se arkivets afleveringskvittering  og læse, hvad Tårnby Stads- og Lokalarkiv som minimum spørger om, når du afleverer noget lokalhistorisk materiale.

Testamenteret materiale til arkivet

Hvis du endnu ikke er klar til at give arkivet dine fotografier og andre materialer, kan du skrive et "testamente" over dine fotografier, erindringer og dagbøger m.m. Det kan være en god hjælp for alle, at du har taget stilling til at dine bedsteforældres fotoalbum med amagerslægtninge skal gives til Tårnby Stads- og Lokalarkiv. Du kan henvende dig til arkivet, så kan vi hjælpe med den bedste opbevaring af materialet og få dig i gang med at skrive de vigtigste oplysninger ned om personerne på billederne og i dokumenterne.

Du kan printe Testamente for mine fotografier, arkivalier og andet materiale

Du kan skrive til arkiv.hb@taarnby.dk  hvis du har noget, du mener kan interessere arkivet. Husk du ikke skal skrive personfølsomme oplysninger i mailen.