Copyright

Ophavsretten på billederne og illustrationerne i arkivet tilhører enten Stads- og Lokalarkivet, Tårnby Kommunebiblioteker, eller en professionel fotograf.

Om Copyright

Fotografier

Ophavsretten på billederne og illustrationerne fra Tårnby Stads- og Lokalarkiv i arkibas og arkiv.dk tilhører enten Tårnby Stads- og Lokalarkivet, en anden institution eller en professionel fotograf. Billederne og illustrationerne må derfor ikke kopieres uden Stads- og Lokalarkivet og/eller fotografens tilladelse. Har du brug for et billede eller en illustration, kan du henvende dig til Stads- og Lokalarkivet.

Copyright

For enkelte billeder i billeddatabasen har det været umuligt at finde frem til den retmæssige ophavsretsindehaver. Mange af de fotografier, arkivet har modtaget gennem årene, er nemlig afleveret af andre end fotografen selv, blandt andet derfor kan det godt være svært at finde ud af, hvem der har ophavsretten. Dersom Tårnby Stads- og Lokalarkiv krænker ophavsretten, er det ufrivilligt og utilsigtet. Såfremt du mener, der er materiale her på siden, der tilhører dig, bedes du derfor kontakte arkiv.hb@taarnby.dk

Tårnby Stads- og Lokalarkivet respekterer gældende regler for publicering af billeder på internettet. Hvis du mener, at vi alligevel har publiceret et fotografi i strid med lovgivningen, eller hvis billedet krænker enkeltpersoner, så kontakt os på arkiv.hb@taarnby.dk med fotografiets registreringsnummer.

Tekst

Al tekst skrevet af Tårnby Stads- og Lokalarkiv er der copyright på - uanset om det er angivet med et © eller ej. Det er forfatteren og Tårnby Stads- og Lokalarkiv, der tilsammen har copyright på det skrevne. Det må ikke bruges af andre uden tilladelse. Meget korte citater - på et par linjer - fra en tekst kan gengives med korrekt henvisning og visning af at det er direkte citeret.