Glemmer Du

GLEMMER DU er Tårnby Kommunes lokalhistoriske tidsskrift, som fortæller om udvalgte emner om Tårnby - før og nu. Der er over 235 forskellige. Bladet er gratis! Bladene er udarbejdet og skrevet af Tårnby Stads- og Lokalarkiv. Læs også om ophav, copyright og kildeangivelse.

Vores lokalhistoriske tidsskrift

De nyeste af det lokalhistoriske blad - Glemmer Du

Glemmer Du er Tårnby Kommunes lokalhistoriske tidsskrift, som fortæller på en overskuelig og lettilgængelig måde om udvalgte lokalhistoriske emner. Det er udarbejdet af Tårnby Stads- og Lokalarkiv -  ofte i samarbejde med personer og foreninger med tilknytning til kommunen.

Det lokalhistoriske tidsskrift er blevet udgivet siden april 1993. Første gang var, da lokalarkivet havde 20 års jubilæum.

Bladet er gratis og kan afhentes på Tårnby Kommunes biblioteker, på Kastrupgårdsamlingen og på Udstillingscentret Ved Diget.

Arkivet har scannet alle de ældre årgange af Glemmer Du. Du kan nu se alle tidligere numre på nettet. Nogle af de tidligere numre af Glemmer Du findes stadig på tryk. Du kan henvende dig på biblioteket for at få dem. Derudover findes tidsskriftet digitalt i et printvenligt pdf-format. Du kan finde alle numre af Glemmer Du i menuen til venstre under de forskellige årgange.

Du kan også søge efter et emne i Oversigt over Glemmer Du.
Læs det nyeste nummer på nettet.

Arkivets materiale

Tårnby Stads- og Lokalarkivs materiale kan du se på arkiv.dk - hvor du kan vælge at søge direkte i materialet om Tårnby.
Arkiv.dk er den mest omfattende database for lokalarkiver i Danmark - mere end 550 arkiver viser deres materiale på denne hjemmeside.

Ophav, copyright og kildeangivelse

For alle numre af Glemmer Du og for alle fotografier, illustrationer og andet materiale gælder copyright-reglerne. Se nærmere om copyright her.
© Tårnby Kommunebiblioteker, Tårnby Stads- og Lokalarkiv og forfatterne

Ved citatet angives altid:
Forfatteren, tidsskriftets titel og Tårnby Kommunes Lokalhistoriske Tidsskrift, Glemmer Du nr. og år.
Eksempelvis Lone Palm Larsen: Fra marker til lejlighder - Etagebyggeri i Kastrup og Tårnby. Tårnby Kommunes Lokalhistoriske Tidsskrift, Glemmer Du nr. 4, 2017.

Kontakt   Om arkivet