Arrangementer i juni

01.06.21
På Tårnby bibliotek står juni måned i fællesskabets tegn. Der er bl.a. mulighed for at deltage i fællessang, strikkecafé og gåtur med indlagt litteraturoplæsning. For de mindste, og deres forældre, er der babysang og rytmik.

Gåtur og god historie
Tårnby Hovedbibliotek, den 11. juni, kl. 14 – 15:30
Foråret er på vej og vi kan igen nyde fælles oplevelser. Helene Filskov fra biblioteket møder jer kl. 14.00 ved rundkørslen på Englandsvej, hvor Hjertestien starter, og sammen går vi til Hovedbiblioteket. Turen er knap 2 kilometer lang og vi går i et tempo så alle kan være med. På biblioteket venter Laura Michelsen med kaffe/the og en god historie.
Vi garanterer motion for både krop og hjerte!

Sommersang under sejlet – fællessang for alle
Tårnby Hovedbibliotek, Scenen, 7., 14., 21. og 28. juni. Alle dage kl. 16 – 17:15
Ved klaveret sidder Marianne Kragh, kendt fra bibliotekets sangeftermiddage. Vi synger sammen en times tid. Undervejs holder vi en kort pause for at klare stemmen med vand og måske få en snak med naboen. I tilfælde af meget dårligt vejr aflyses arrangementet.

Papirdesign - workshop for voksne
Tårnby Hovedbibliotek, den 14. juni kl. 15:30 – 18:30
Synes du, det er sjovt at arbejde med papir og karton? Så kom og udlev din kreativitet eller bliv inspireret til at lave mobiler, gavemærker, kort, bordpynt m.m. til dig selv eller til en lille værtindegave. Vi har materialer, værktøj og stansemaskine, så du kan fremstille ting, der vil imponere.
Større børn kan deltage ifølge med en voksen.

Klik her og få en oversigt over alle kommende arrangementer