Arrangementer i maj

27.04.21
Tårnby Bibliotek ønsker velkommen tilbage – med godnatkys, amagerlitteratur, hundepsykologi, sære sanser og coronadigtning

Maj måneds arrangementsprogram byder bl.a. på forfatterarrangementer med Pelle Hvenegaard og Annette Bjergfeldt, foredrag om søvn ved stresskonsulent Helle Bentzen samt foredrag om hundepsykologi ved Karina Rasmussen.

Nu er det igen muligt at deltage fysisk i bibliotekets arrangementer. Grundet forsamlingsforbuddet er pladsen er begrænset, så vent ikke med at booke din billet. Billetter kan bookes via Tårnby Biblioteks hjemmeside taarnbybib.dk.

Sære sanser: et foredrag om vores sanser v. Professor i sansefysiologi Peter Teglberg Madsen
Tårnby Hovedbibliotek, 11/5 kl. 19 - gratis (LIVESTREAMING)

Hør om hvor lille en del af vores omverden vi reelt opfatter og om de sære sanser, der tillader nogle dyr en virkelighedsopfattelse, der er meget langt fra vores egen. 
Offentlige foredrag i naturvidenskab – livestreamet fra Aarhus Universitet.


Kys dig selv godnat: Et foredrag om søvn v. Helle Bentzen
Vestamager Bibliotek, 12/5 kl. 19 - Pris: 30 kr.

Oplever du også at du vender og drejer dig og bare ikke kan falde i søvn? 30-40 % af alle danskere lider af søvnbesvær. Er du en af dem? Ved dette arrangement giver søvnspecialist, lifecoach og stresskonsulent Helle Bentzen viden om, hvordan du kan takle dine søvnproblemer og få mere overskud i hverdagen.

Magtfulde mikrober der gavner dig v. Ved professor i genomforskning Oluf Borbye Pedersen
Tårnby Hovedbibliotek, 18/5 kl. 19 - gratis (LIVESTREAMING)

Bliv klogere på nyeste forskning om de bakterier, svampe og virus som lever i og på hver enkelt af os livet igennem.
Offentlige foredrag i naturvidenskab – livestreamet fra Aarhus Universitet.

Højsangen fra Palermovej v. Annette Bjergfeldt
Tårnby Hovedbibliotek, 19/ 5 kl. 19 - Pris: 30 kr.

I foråret 2020 debuterede sangerinden Annette Bjergfeldt med romanen "Højsangen fra Palermovej". En familiekrønike fra Amager om bristede drømme, kærlighed og kunstnerdrømme, der har begejstret anmeldere og læsere. Annette Bjergfeldt læser op og fortæller levende om sit arbejde med bogen.

Hunde i harmoni v. hundeekspert Karina Rasmussen
Vestamager bibliotek, 26/5 kl. 19 - Pris: 30 kr.

En hund i hjemmet er kilde til glæde, motion og livskvalitet. Men at have en hund i hjemmet kan også være en udfordring. Mange hundeejere kender til problemer som gøen, problemer med at være alene hjemme osv. Karina Rasmussen er hundeekspert, adfærdsbehandler og forfatter. Ved aftenens arrangement fortæller hun om, hvordan du får en glad, harmonisk og stressfri hund, som samarbejder med dig, fordi den har lyst – og ikke fordi den skal.

Hvad f..... skete der lige der? ved Pelle Hvenegaard
Tårnby Hovedbibliotek, 27/5 kl 19.30 - Pris: 30 kr.

Den 11. marts 2020 lukkede Mette Frederiksen Danmark ned på grund af corona. På det tidspunkt var Pelle Hvenegaard 10 dage inde i et projekt: at skrive ét digt hver aften i 100 dage ud fra dagens tanker og følelser. Det blev til digtsamlingen ”100 dage 100 digte - hverdagstanker fra en coronatid”. Pelle fortæller om tilblivelsen af bogen, læser op og fortæller om, hvordan pandemien påvirkede ham og hans lille familie på Christianshavn.

Find alle arrangementer her

OBS! Husk at medbringe gyldigt coronapas til alle arrangementer!