Bestil en bogpose to-go!

28.01.21
Tårnby Kommunebiblioteker giver dig nu muligheden for, at du kan bestille en bogpose om ugen til afhentning med op til 8 bøger eller lydbøger.

For at du kan bestille en bogpose, skal du være registreret bruger ved Tårnby Kommunebiblioteker. Er du ikke oprettet som bruger endnu, så kan det gøres her på hjemmesiden med NemID.

Vær opmærksom på at poserne kun kan afhentes på Hovedbiblioteket.

Sådan gør du

Udfyld formularen nederst på denne side med dine informationer og ønsker til bogposen. Du vil herefter modtage en e-mail med et afhentningsnummer, som du skal medbringe, når din bogpose er klar til afhentning.

Du kan afhente din bogpose:

  • Mandag til fredag fra kl. 11:00 – 17:00

Udleveringen vil foregå fra Hovedbibliotekets hovedindgang.

Hvad kan jeg bestille?

Du kan komme med ønsker til bøger af en bestemt forfatter, bøger i en bestemt genre eller fagbøger om et bestemt emne. Du kan også ønske børnebøger til en særlig aldersgruppe eller lix-tal.

Vi vil gøre vores bedste for at imødekomme dine ønsker. Vi har ikke mulighed for at skaffe bestemte titler, og vi kan ikke bestille bøger fra andre biblioteker. For yderligere lån eller lån af film henviser vi til eReolen og Filmstriben.

Du kan også bestille en tema-bogpose.

Tema-bogposer

Vi har samlet en række forslag til spændende tema-bogposer til voksne og børn, som du kan bestille og tage med hjem. Du kan bestille én pose pr. uge. Hver pose kan maks. indeholde 8 bøger eller lydbøger. Se forslag til bogposer via følgende links:

Bøger til børn og børnefamilier 
Voksen skøn- og faglitteratur
Læsefællesskabets pose – denne måneds tema

Lånetid & aflevering

Bøgerne bliver udlånt til dig i 30 dage. De kan efterfølgende afleveres i bogpostkassen på Tårnby Hovedbibliotek. Du kan også aflevere materialer, du lånte før nedlukningen. For de materialer, som skulle være afleveret under nedlukningen, gælder, at der ikke tilskrives gebyrer før 5 dage efter, at biblioteket er åbnet igen.

Sundhedsmæssige foranstaltninger

Det er en høj prioritet for os, at tiltaget udføres på en ansvarlig og sikker måde, samt at rammerne for arbejdet følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer og anbefalinger. 

Medarbejderne bærer handsker ved indsamlingen af materialerne til bogposerne, som pakkes i plastikposer. Derudover opfordres vores lånere selvfølgelig til at udvise god køkultur og holde afstand under afhentningen.

Hvis du oplever problemer med at sende ønskerne afsted fra en mobiltelefon, så skift til PC eller Bærbar

Rigtig god fornøjelse!

BEMÆRK!: Indsæt aldrig CPR-nummer eller følsomme oplysninger i formularen. Læs mere om behandlingen af persondata i vores privatlivspolitik.