Tårnby Hovedbibliotek
Tårnby Hovedbibliotek

Tårnby Kommunebiblioteker holder lukket

12.03.20
Pga. Covid-19 holder bibliotekerne lukket og åbner tidligst mandag den 11. maj kl. 8:00.

Aflevering af materialer

Det er ikke muligt at aflevere lånte bøger, cd´er, dvd´er mv. Heller ikke i bibliotekernes postkasser. Der bliver ikke opkrævet gebyr for de materialer, der pga. bibliotekets lukning, bliver afleveret for sent. De materialer, der ikke kunne afleveres i lukkeperioden, skal afleveres indenfor fem dage efter, at biblioteket er åbent igen, for at undgå gebyrer. 

Reserverede materialer

Reserverede bøger mv., som skulle have været afhentet i lukkeperioden, kan afhentes, når biblioteket åbner igen. De materialer, der ikke kunne afhentes i lukkeperioden, skal afhentes indenfor fem dage efter, at biblioteket er åbent igen. Ellers slettes reserveringen. 

Arrangementer og kurser

Alle bibliotekets arrangementer og kurser er aflyst til og med søndag den 10. maj 2020. Der arbejdes på at finde nye datoer til arrangementerne senere på året. Billetter købt til arrangementer refunderes, når biblioteket åbner igen. 

Andre lånemuligheder

Husk at I kan låne e-bøger og lydbøger på eReolen.dk, eReolen Global (bøger på engelsk)  og børnebøger på eReolen GO! . I kan låne film på Filmstriben.dk . For at låne ebøger, lydbøger og film skal du være oprettet som låner i den kommune, du bor i, og vælge den kommune, når du skal låne. Hvis du bor i Tårnby Kommune, men endnu ikke er oprettet som låner, kan du oprette dig med NemID på vores hjemmeside

Hold jer opdateret!

Følg med her på hjemmesiden og på www.taarnby.dk for nye informationer i forbindelse med Covid-19.