Børnearrangementer i juli

01.07.19
Juli byder dansevenlig jazz, sjove gamle lege og filmworkshops. Få et overblik her.

Tag dine forældre og bedsteforældre i hånden, og kom og leg gamle lege på biblioteket.
Vi leger de sjove gamle lege fra dengang, de gamle var børn, såsom ”jeg melder krig mod”, hinkeruder og dåseskjul.
Mandag den 1. juli kl. 11-13 på Tårnby Hovedbibliotek (fri adgang uden billetter).

Der var en fest på pladsen foran biblioteket sidste år, da Tante Andante tog børnene med på en musikalsk rejse jorden rundt. Fra Grønland til Alaska, forbi havskildpadder og bjørne.
I år gæster Benedicte Riis, alias Tante Andante, igen scenen foran biblioteket med kufferten fuld af sange om børns liv i alverdens lande. Der må danses, hoppes og synges med!
Søndag den 7. juli kl. 10-12 på Tårnby Hovedbibliotek (fri adgang uden billetter).

Bliv filmskaber for en sommer og lav din egen animationsfilm med ”stop motion” teknikken. Tag billeder af en figur, et udklip eller en ven, og flyt dem lidt mellem hvert billede. Når billederne vises hurtigt efter hinanden, ser det levende ud – og du har lavet en animationsfilm. Fredag den 9. august inviterer vi til filmpremiere, hvor vi viser filmene, der er lavet på de fem workshops. For børn fra 7 år.
Første workshop er mandag den 29. juli kl. 13-15 på Tårnby Hovedbibliotek (gratis billetter).

Lån en kuffert fuld med LittleBits til brug på biblioteket og bliv klogere på elektronik. LittleBits er en samling små elektronik-klodser, som man kan sætte sammen med magneter. Klodserne har mange forskellige funktioner såsom lys, lyd, sensor og motor. 
Leg med LittleBits egner sig til børn fra ca. 8 år og voksne. Bibliotekets LittleBits er til brug i det Kreative Krydsfelt på Tårnby Hovedbibliotek og kan ikke lånes med hjem. Henvend dig i Info, hvis du ønsker at låne sættet.