Børnebiffen - filmunivers til de 3-7-årige

15.02.24
Børnebiffen.dk byder på et spændende filmunivers, hvor de yngste kan møde kendte og elskede karakterer som Cirkeline, Orla Frøsnapper, Lili, Vitello og Hunden Ib, men også fx Ronja på fem år, der har en far, som er soldat, og drengen Wili, der har Downs syndrom.

Kvaliteten er i højsædet

Alle filmene er valgt ud fra et princip om, at de skal være i øjenhøjde med børnene og passe til deres alder. Filmene må også gerne give det velkendte et twist og vække til eftertanke. Også hos resten af familien.

Indholdet er nøje udvalgt over en årrække af Det Danske Filminstitut og rummer en række forskellige stilarter, udtryk og fortællinger. Ligesom der er lagt vægt på, at den kulturelle mangfoldighed er i centrum. Filmene kommer fra Danmark og mange andre lande, som fx Tyskland, Sverige, Slovakiet, Frankrig, Spanien, Australien og Sydkorea.

Stort udvalg og let at bruge

På Børnebiffen.dk er der næsten 400 titler, og og der vil løbende blive tilføjet nye film. Ligesom på Filmstriben får du adgang til at se filmene med dit bibliotekslogin. Der er ingen begrænsninger på, hvor mange film man kan se, så I kan bare slå jer løs. Der er fyldt med flotte og stemningsfulde billeder fra de mange spændende film, og siden er enkel for børnene at klikke rundt på – alene eller sammen med en voksen.

Kom godt i gang: 

  1. Gå til børnebiffen.dk
  2. Klik på den film, du vil se, og log ind med dit bibliotekslogin.
  3. Du skal være bosiddende i Tårnby Kommune for at benytte Børnebiffen hjemmefra via Tårnby Kommunebiblioteker.
  4. Afspil filmene i en browser på de fleste computere, smartphones og tablets.

God fornøjelse! 

Tags