Virus
Virus

Danske børnebogsforfattere: Henrik Einspor

22.03.21
Henrik Einspor er en mester i sjove og spændende letlæsningsserier. Han er uddannet skolelærer og har blandt andet arbejdet på en skole i Tårnby i sine yngre dage.

Udvalgte bøger:

Max Skræk. Letlæst gyserserie. Vores hovedperson forsøger at komme ind i gruppen som ny på skolen. Hun tager imod en udfordring og bliver lokket til at påkalde et spøgelse. Men hvad skal man gøre med det, når den eneste måde det kan forsvinde på, er at tage en med i døden? For de 9-11 årige. Reservér bøgerne eller lån dem på eReolen Go.

Marie Esrums løgn. Mystisk og velskrevet bog om en pige, som bliver bedste ven med sin bugtalerdukke. Moderen tænker mest på sig selv, og de flytter en del rundt. En dag køber de en dukke på loppemarked og den er lige lovlig levende. For de 10-13 årige. 
Reservér bøgerne eller lån dem på eReolen Go.

Letlæsningsserien om Jack Stump som kommer til at drikke ukrudtsmiddel som lille og ligger længe i koma, men vender tilbage til livet, helt grøn. Sjov og spændende læsning for de 10-12 årige.
Reservér bøgerne eller lån dem på eReolen Go.

Virus. En ny, let gyser, der handler om en ny virus som spreder sig. Hovedpersonen Mick bliver ramt, ændrer karakter og bliver farlig for sig selv og sine omgivelser. For de 10-13 årige.
Reservér bogen eller lån den på eReolen Go.

Anbefalet af børnebibliotekar Tine Gitz Lundsgaard.

Læs mere om Henrik Einspor på Forfatterweb.

Materialer