Jeg er William
Jeg er William

Danske børnebogsforfattere: Kim Fupz Aakeson

23.03.21
Kim Fupz Aakeson er en helt unik og eminent dygtig forfatter. Han har lavet utrolig mange både sjove og rørende udgivelser - og der er noget for alle aldre.

Udvalgte bøger:

Vitello-bøgerne. Skøn serie om den friske fyr Vitello, som bor i rækkehus med mor og meget ofte spiser pasta - og er lidt Emil fra Lønneberg agtig. Super god billedbog for 4-8 årige.
Reservér bøgerne eller lån dem på eReolen Go.

Mogens og Mahdi. Skøn, letlæst, farveglad og humoristisk tegneserie om de to venner, der laver en masse skæg og ballade. For 9-13 årige. Reservér bøgerne eller lån dem på eReolen Go.

Jeg er William. Rigtig skøn bog som også er filmatiseret. Om livet med en småkriminel forsørger og de mærkelig ting det bringer med sig - og livet med æg i alle afskygninger. Rigtig fin bog for 10-14 årige. Reservér bogen eller lån den på eReolen Go.

Steder, veje, biler, både, Barsk roman der følger en flygtningefamilie - råt for usødet. De er på en farlig rejse og bliver utroligt dårligt behandlet. Måske kommer de frem til en bedre fremtid. For 11-14 årige. Reservér bogen eller lån den på eReolen Go.

Billedbogen Mor er en af mine absolutte favoritter, og en rigtig fin billedbog om den skønne, store, varme mor. For 4-6 årige. Reservér bogen via Bibliotek.dk.

Gorillaen der var en gorilla. Herlig og tankevækkende bog om en Gorilla, som ikke rigtig trives i sin tilværelse, Hvem er han egentlig? Han rejser til Afrika og Hvidovre, og lærer at hjem, er der hvor hjertet er. Rigtig fin og vigtig billedbog for 4-6 årige. Reservér bogen eller lån den på eReolen Go.

Anbefalet af børnebibliotekar Tine Gitz Lundsgaard.

Læs mere om Kim Fupz Aakeson på Forfatterweb.

Materialer