K for Klara

Danske børnebogsforfattere: Line Kyed Knudsen

17.03.21
Line Kyed Knudsen er en meget produktiv forfatter, som jeg virkelig nyder at læse. Specialist i realistiske hverdagshistorier, ofte om det svære teenageliv, men skriver også spændende og gyselige historier til de lidt ældre.

Udvalgte bøger:

K for Klara. Super god og aktuelt letlæsningsserie om forskellige emner der fylder i de fleste børns hverdag. For de 9-11 årige. Reservér bøgerne eller lån dem på eReolen Go.

Heksens forbandelse. Rigtig fed og hæsblæsende gyser i to dele for de 10-14 årige. Reservér bøgerne eller lån dem på eReolen Go.

2620. Sjov og spændende krimi i to bind om to skilsmissebørn der pendler mellem forældrene. Pludselig finder de en pose med mange penge i skoven, og så kommer der action og tempo på. For de 9-13 årige. Reservér bøgerne eller lån dem på eReolen Go.

Elsker, elsker ikke. Klassisk pigeserie om den første forelskelse, alle de svære følelser og forhold til venner og veninder. For de 11-14 årige. Reservér bøgerne eller lån dem på eReolen Go.

Hun har også skrevet en del billedbøger, blandt andet serien 'Alberte i børnehave', der minder lidt om Villads fra Valby i stemningen. Reservér bøgerne eller lån dem på eReolen Go.

Anbefalet af børnebibliotekar Tine Gitz Lundsgaard.

Læs mere om Line Kyed Knudsen på Forfatterweb.

Materialer