eReolen GO!
eReolen GO!

eReolen GO!

15.02.24
På eReolen GO! kan du finde ebøger og netlydbøger til dig mellem 7 og 14 år.
Der er alt fra letlæsningsbøger til den helt nye læser til spændende fantasy-romaner til den trænede læser. Nogle af bøgerne skal du læse selv (e-bøger) og nogle af dem kan du lytte til (lydbøger). Du kan se et udvalg af bøgerne nedenfor og hele udvalget på www.ereolengo.dk
 
NB: Du skal være oprettet som bruger på Tårnby Kommunebiblioteker og have bopæl i Tårnby for at du kan bruge e-reolen.  Du kan låne op til 10 e-bøger og 10 lydbøger om måneden. Hvis du har brugt alle dine lån, kan du stadig låne flere af de "blå titler"

 

Vejledning:

Du kan bruge eReolen GO fra en computer (www.ereolengo.dk eller download app'en eReolen GO!)

  1. Vælg dit bibliotek: Tårnby
  2. Log på med dit CPR-nummer/lånerkortnummer og den pinkode du bruger på biblioteket. Hvis du har et UNI-login fra din skole, kan du også bruge det.
  3. Søg efter lydbøger eller e-bøger
  4. Nogle bøger kan ikke lånes med det samme, men kan reserveres.
  5. Bøger der er markeret med blåt kan altid lånes.
  6. Hvis du vil læse/lytte til dine lån, mens du er offline, skal du hente appen "eReolen", der er de voksnes udgave af eReolen. Så kan du logge ind og downloade dine lån. 

Bemærk: Hvis du logger ind med dit UNI-login kan du IKKE anvende eReolens app, men kan læse/lytte direkte på skærmen – du skal være opmærksom på, at dette kræver en internet forbindelse, da du ikke kan læse/lytte offline.

Materialer