Gå i haven med biblioteket

18.03.20
Foråret er over os. Heldigvis kan du få inspiration til frø og omplantninger på online magasiner og e-bøger.

Glittede magasiner om haver

'Køkkenhave med personlighed' og 'Få held med staudebedet'. Det er nogle af artiklerne i månedens  Alt om haven.  Du kan gratis se det via bibliotekets magasin-database,  RB Digital. Her finder du også de engelsksprogede månedsblade  Gardens Illustrated Magazine  som viser nogle af verdens smukkeste haver planlagt af af store havesignere. Du kan også kigge i  Kitchen Garden,  som er et farvestrålende pust for alle, der gerne selv vil producere deres fødevarer.

E-bøger med ideer til haveindretning

 • Grow a Living Wall
  Have i højden har i en tid været en af modetendenserne inden for havedesign. Det kan du få tips om i Grow a Living Wall, som ligger på eReolen.
   
 • How to Create a New Vegetable Garden
  Her finder du også How to Create a New Vegetable Garden. Det er en hands-on-vejledning i at etablere køkkenhave; fra lugning af ufremkommeligt bed til høst af struttende grøntsager.
   
 • Better Homes and Gardens
  En klassiker for havefolket. Den tager dig i hånden året rundt og viser, hvad du med fordel kan gøre i haven måned for måned.
   
 • One Magic Square
  Mange i Helsingør har store haver, men der findes også dem, der kun har ganske lidt plads For dem er One Magic Square et must. Forfatteren viser her, hvor frodig en køkken- eller prydhave man kan få på en altan eller veranda.

Roser - en videnskab

Er du i tvivl om, hvordan eller hvornår du klipper roserne ned, så er her en anvendelig guide fra Bolius.

 

 

Materialer