Gør oktober ekstra hyggelig med bibliotekets e-ressourcer

27.09.19
Efteråret er allerede blæst fuldt igang, og det skønne efterårsvejr indbyder til hyggelige aftener. Selv hjemme i stuerne og i køkkenet, står biblioteket klar til at inspirere og berige dine aftener med vores gode e-ressourcer, som let kan bruges i eget hjem.

Når det blæser og regner mod ruderne, og mørket kommer tidligere og tidligere frem, så er der næsten ikke noget bedre, end at krybe sammen under tæppet og bare overgive sig til hyggen. Heldigvis kan man, under hjemmets eget tag, nyde godt af bibliotekets tilbud, i form af vores e-ressourcer. Her kan man blandt andet se gode film og finde lækre opskrifter. Her har vi samlet nogle forslag, som kan være med til at gøre efteråret lidt mere hyggeligt:

Æbler er i sæson nu, så hvorfor ikke bage noget lækkert med dem? I Spis Bedre kan du finde nogle lækre opskrifter med æbler, blandt andet æblemazarin med marcipan og karamelliserede æbler med kardemommecrumble. Du kan finde opskrifterne i 28 augusts nummer af Spis Bedre.

Når det blæser og regner udenfor, giver det udover, bagning med æbler, også god mulighed for at få set nogle gode film. Vi har samlet nogle gode film fra Filmstriben, som passer godt til efteråret. Lige nu ligger alle tre "Hobbitten" filmene på Filmstriben, så nu er der rig lejlighed til, at få set eventyret fra start til slut. Du kan finde dem alle tre her. Har du mod på noget lidt anderledes, så bliver du ikke skuffet med den prismodtagne film "Grænse".

For de lidt mindre, kan vi anbefale den flotte natur -og eventyrsfilm "Pigen og Ræven". Derudover er der nu også mulighed for at se eller gense Astrid Lindgrens fantastiske fortælling "Brøderne Løvehjerte", som i høj grad stadig er en god film for hele familien. 

 

 

Materialer