Lær sprog fra sofaen med dit eBibliotek

14.03.22
Vil du lære et nyt sprog eller genopfriske et tidligere lært? Tårnby Kommunebiblioteker og Transparent Language Online tilbyder digitalt sprogkursus.

Uanset om du vil blive bedre til engelsk, repetere dit tyske, lære franske fraser inden ferien eller drømmer om at blive flydende på quechua eller swahili, er der et sprogkursus, der passer til dine behov.

Som bruger på Tårnby Kommunebiblioteker kan du tilmelde dig det online sprogkursus Transparent Language Online, der tilbyder kurser, som træner både lytte-, tale-, læse- og skrivefærdigheder på over 110 fremmedsprog. Der er tilmed kurser på forskellige dialekter og en håndfuld målrettet børn.

Når du har valgt det eller de sprog, du ønsker at lære, kan du vælge niveau og enten blot følge de lektioner, kurset automatisk tilføjer din ”læringsvej” eller selv til- og fravælge lektioner afhængigt af, hvilke færdigheder du er i humør til at træne, og du kan sætte dig mål for, hvor meget og hvor hurtigt du ønsker at lære.

Test dig selv!

Du kan øve dig, hvor og hvornår det skal være. Du kan logge på fra din computer eller via appen på din telefon eller tablet. Eneste forudsætning er, at du skal være borger i Tårnby Kommune og oprettet som låner på Tårnby Kommunebiblioteker for at kunne oprette en bruger på Transparent Language Online, men så er du også allerede et skridt nærmere at kunne bestille ”gelato”, som var du født i Rom.

Obs. Transparent Language Online er engelsk, og alle lektionerne er primært på engelsk/for engelsktalende, mens nogle også er på spansk, fransk, portugisisk, tyrkisk, arabisk og koreansk.

Du finder Transparent Language Online under vores eBibliotek, hvor du med et enkelt klik på ”Se online” kan oprette dig som bruger.