Bogfestival

Savner du BogForum?

02.11.20
BogForum er aflyst i år, men fortvivl ej. Du kan stadig få masser af inspiration til læsning og streame spændende forfattersamtaler i den kommende weekend, hvor vi alle skulle have myldret rundt i Bella Center og kigget på bøger og deres forfattere.

Bogfestival 2020

DR, Danmarks biblioteker og flere danske forlag er gået sammen om at få litteraturen ud til os alle sammen på coronasikker vis. Der er både fysiske arrangementer i mindre skala at gå til og masser af live-arrangementer at følge på nettet og på DR1, DR2 og i radioen. 
På den landsdækkende eventkalender bogfestival.dk kan du se, hvad der er af arrangementer rundt omkring i landet.

Fysiske forfattermøder - et udpluk

Arnold Busck i Købmagergade inviterer til en underholdende time i selskab med biolog Johan Olsen og filosof Vincent F. Hendricks, der fortæller om deres fælles bog "Hovedbrud". Her kan du også opleve Nikoline Werdelin i samtale med Mikkel Fønskov om romanen "Hvordan man redder en lemming". Kongelig skuespiller Henning Jensen fortæller om sin nye anmelderroste selvbiografi "Gennem glasvæggen" hos Gyldendal i Klareboderne, og i Dragør gæster forfatter Erling Jepsen Wiedergården i anledning af filmatiseringen af hans seneste roman "Erna i krig". Tjek kalenderen for flere arrangementer. 

Forfattersamtaler på Litteratursiden

Litteratursiden sender live fra en stor bogdag i Aarhus d. 7. november. Herfra kan du streame forfattersamtaler med blandt andre Vigdis Hjorth, Iben Mondrup og Stine Askov. Samtalerne kan streames frem til den 21. november. Du kan også hoppe med på Danmarks største læseklub, der sammen læser Maren Uthaugs prisbelønnede roman "En lykkelig slutning".

12 timers bogmarathon direkte fra Det Kgl. Bibliotek

DR2 sender på søndag den 8. november 12 timers Bogfestival fra klokken 10.00 til klokken 22.00 med alt om bøger, oplæsning, forfattersamtaler, uddeling af bogpriser, boganbefalinger og meget andet. 

Forlag på farten

Poltikens Forlag tager deres egne forfattere med på LitteraTour rundt i Danmark i oktober, november og december. 

 

Tags
Materialer