fantasy
fantasy

Tårnbys bedste fantasynovelle

29.10.18
Fantasien trives i Tårnby Kommune hos unge mellem 10 og 12 år.

Tårnby Kommunebiblioteker deltog for første gang i Herlufsholm Fantasybogmesses novellekonkurrence. Konkurrencen er i tre aldersgrupper og tre dele. Første runde er lokal, hvor en lokal jury udvælger en vinder i hver aldersgruppe. Vin eren i hver aldersgruppe går videre til den regionale konkurrence,  hvor der igen udvælges en vinder i hver aldersgruppe, som går videre til den landsdækkende konkurrence. 

Der var i alt 12 fantasifyldte og kreative børn og unge som indsendte bidrag til den lokale del af konkurrencen. Den lokale jury valgte at sende  novellen "Healeren og manipulatoren" videre til den regionale del af konkurrencen. Novellen er skrevet af den 12 årige Luna Bennesen, som vandt 2 billetter til Herlufholm Fantasybogmesse. Novellen handler om Frederik og Alma, som begge har særlige evner og deres kærlighed. Tårnby Bibliotek takker for alle bidrag og håber naturligvis at alle med interesse for fantasy og lyst til at skrive vil deltage i 2019. 

Hvis du har lyst til at dyrke din interesse for fantasy-genren møde den lokale fanklub for fantasy "Læserne om det runde bord" en gang om måneden og taler om fantasy. Du er meget velkommen onsdag d. 21. november kl. 16. 

 

Tags