Logo for Nøragersminde Antenneforening
Logo for Nøragersminde Antenneforening

Glemmer Du - Nøragersminde Antenneforening

02.09.20
Det nyeste nummer af det lokalhistoriske tidsskrift er netop udkommet. Det er om Nøragersminde Antenneforening - en ny historie om tv, paraboler og parcelhuse.

En ny historie

Nøragersminde Antenneforening

Radio og TV æraen har budt på mange nyskabelser, entusiaster og banebrydere. 
I dette Glemmer Du skal vi kigge på en forening med lokal pionerånd, der brød tv-monopolet i Danmark. Nøragersminde Antenneforening gik foran for at give beboerne i foreningens område deres selvvalgte radio- og tv-kanaler.

Der var røre omkring udbuddet af kanaler i Danmark, og i efteråret 1988 mistede DR sin eneret og TV2 begyndte at sende. Nøragersminde Antenneforening var med til at ændre landskabet med antenneskoven i parcelhuskvarteret.
Historien er fortalt ud fra den første formands erindring om foreningsarbejdet, og de arkivalier som arkivet har modtaget om antenneforeningen.

Se det nyeste nummer af Glemmer Du om Nøragersminde Antenneforening
 

Vil du være med til at skrive Tårnbys historie?

Hvis du har været i en antenneforening, kan du fortælle om dine oplevelser. Det kan også være du selv har måtte sørge for antenneforholdene til dit hjem. Arkivet er meget interesseret i din fortælling om Tårnby.

Du kan også fortælle, hvad du ved om de billeder, der er i dette Glemmer Du eller du kan supplere med nye fotografier. Skriv til arkivet på arkiv.hb@taarnby.dk og fortæl din egen historie.